perjantai 22. maaliskuuta 2013

Valaistumisia (isoja ja pieniä)


Viime aikoina täällä suunnassa on koettu valaistumisia monellakin eri tasolla. Loma muistutti kuinka tärkeää on hellittää hetkeksi töistä ja rentoutua. Ajatukset kulkevat ihan uusilla urilla sen jälkeen. Väsyneenä ihminen tekee helposti ratkaisuja, jotka eivät pitkällä tähtäimellä ole järkeviä. Virkeänä taas jaksaa tsempata ja suunnitella arkea ja töitä niin, että elämä sujuu huomattavasti jouhevammin. Nukkuminen, liikunta, oikea ravinto - niistä ne jaksamisen peruspilarit koostuu ainakin meillä. Ja niitä tullaan meillä jatkossa ylläpitämään entistä tarkemmin.

Toinen, ei ihan niin henkevä, valaistumisen hetki tapahtui olohuoneessa. Aikaisemmin sohvanurkkauksessa sijaitsi tummaruskea sivupöytä. Nyt tilalle muutti valkoinen Ikean lipasto. Koko nurkka raikastui kertaheitolla.

Näihin henkeviin valaistumisen tunnelmiin - mukavaa perjantaita!


keskiviikko 20. maaliskuuta 2013

Loman jälkeen paluu arkeen


Terveisiä lomalta! Tultiin tosin jo toista viikkoa sitten kotiin, mutta loman jälkeen alkoi pääsiäiseen jatkuva työputki, joka on pitänyt kiireisenä. Muutamilla kuvilla on kuitenkin kiva vielä fiilistellä onnistunutta reissua. Käytiin "perhelomailemassa" miehen siskon perheen kanssa Teneriffalla. Kohde oli lapsiperheille hyvä valinta: siisti, lapsiystävällinen ja inhimillisen lentomatkan päässä. Ruoka oli hyvää ja tekemistä riitti.


Aurinko paistoi, mutta muutama päivänä oli kyllä sateistakin. Vuokrasimme auton ja huristelimme saaren toisella puolella olevaan Loro Parkiin (eläintarha) ja sieltä Teiden (tulivuori) kautta kotiin. Yksi päivä hurahti Siam Parkissa, joka oli vesipuisto suht lähellä hotelliamme. Vesipuistossa vuokrasimme märkäpuvut, jotka päällä pystyi viettämään hyvin päivän vesiliukumäkiä laskien.
Hotellimme oli Sunwing Fanabe Beach, jolle kyllä voi antaa täydet kympit lapsiystävällisyydestä. Kivat huoneet, iso allasalue ja rauhallinen sijainti.
Teki todella hyvää ladata akkuja oikein kunnolla pitkästä aikaa. Samalla päätimme, että ensi talvenakin meidän perhe lähtee talvea pakoon jonnekin lämpöiseen. Onko kellään kokemuksia Kap Verdestä?