perjantai 27. syyskuuta 2013

Sohvakooma


Töiden jälkeen lojahdin sohvalle enkä jaksanut nousta siitä koko iltana. Noin suurinpiirtein. Takana tiukka työviikko ja edessä ihana vapaa viikonloppu, en muista koska sellainen olisi ollut viimeksi. Parasta perjantaissa, koko viikonloppu vielä edessä. Blogistaniasta huomasin, että joulu eiku siis tunnelmavalojen virittelyäkin harjoitetaan jo monessa kodissa. Jesh, kohta meilläkin! Siirrymme taas kohti pimeyden aikakautta, jolloin meillä eletään pienten tunnelmavalojen, kynttilöiden ja tuikkujen valossa. Sitä odotellessa, kivaa viikonloppua!


tiistai 17. syyskuuta 2013

Omaa aikaaPäivitystahdilla ei täällä voi oikein kehua... Tänään päätin ryhdistäytyä, kun työkaverini Teija (kurkatkaapa muuten Teijan ihanaan blogiin Onnenhetkiä paratiisissa) kilautti puhelimella ja ihmetteli mihin olen täältä blogistaniasta kadonnut. Seurasi erinäinen määrä koottuja selityksiä. Kauhea kiire, ei omaa aikaa, työasiat kaatuu niskaan ja pää hajoaa, illat menee lasten harrastuksissa - tiedättehän te nämä normaalit kuviot. Teija tsemppasi ottamaan omaa aikaa arjen keskelle ja muistutti miten mukavaa tämä bloggaaminen on. Samanhenkisiä ihmisiä, mukavaa turinointia asiasta ja sen vierestä, ihana hengähdystauko jossa voi nollata päivän kiireet. Niin totta! Miten ihmeessä se onkin niin vaikeaa sallia itselleen edes hitusen omaa aikaa? Kiitos Teija tärkeästä muistutuksesta! Yritän ryhdistäytyä - eh, jälleen kerran.

Toinen syy miksi en ole bloggaillut on se, ettei meillä ole sisustusrintamalla tapahtunut yhtään mitään. Kaikki nurkat nököttävät samassa kuosissa, kun en ole jaksanut arjen pyörityksessä niitä fiksailla. Aihepiiriä on pakko laajentaa. Lifestylebloggaajaksi en tunnustaudu, koska meillä ei mitään lifestylen hypejuttuja täällä landella tapahdu. Käydään töissä ja vietetään normaalia lapsiperheen elämää, kaukana glitter ja kimallus! Ehkä se punainen lanka onkin juuri ne arjen pienet jutut? Tietty niiden vanhojen tuttujen aiheiden lisäksi.

Kuvat eivät liity päivän kirjoitukseen millään tavalla. Kuin ehkä sillä, että saimme sentään yhden kesän projektin valmiiksi, nimittäin kuistin laajennuksen maalattua ennen syksyn tuloa...

Tervetuloa uusille lukijoille ja kiitos Sanna K. haasteesta, lupaan palata siihen piakkoin! Siihen saakka heitän teille tehtävän: etsi krysanteemin seasta koirankarva ;)