perjantai 22. elokuuta 2014

Vauhtikesä ja paluu arkeen


Moi pitkästä aikaa! Olipas varsinainen vauhtikesä! Pari viikkoa on tosin ehditty elää jo arkeakin. Superhelteiden jälkeen oli hieman vaikea asennoitua työn tekoon, kouluun ja harrastuksiin, mutta kelien viiletessä niin vuodenaika kuin oma mielentilakin vaihtui syksyksi ihan lennossa. Nyt mennään jo täyttä häkää töissä ja lasten harrastuksissa.

Koko kesä tuli elettyä pihalla lämmöstä nautiskellen eikä täällä blogistaniassakaan tullut juuri pyörittyä. Saimme aika kivasti puutarhaa rakennettua, vielä jäi hommia "hamaan tulevaisuuteen", mutta tyytyväisenä voi todeta, että jotain on sentään tehty. Pergolastakin tuli mielestäni oikein kiva, yritän kuvailla sitä joskus tänne blogiin valmiinakin.

Kesän pihaelämä aiheutti kyllä sen, että meillä on kämppä karseassa kunnossa, mitään ei ole tullut juuri sisusteltua täällä seinien sisällä. Nyt on sentään jo kiva sytyttää lyhtyjä iltahämärissä, tykkään kynttilän valosta ihan älyttömästi.

Kuvan pienet lyhdyt löysin kesäkuussa poiketessani työreissulla Hyvinkäällä. Siellä oli erään sisustusliikkeen loppunmyynti parhaimmillaan ja nappasin mukaani nämä kaunokaiset. Ensin ajattelin niitä pergolaan, mutta taitavatkin jäädä meille sisälle... Tykkään kovasti lyhtyjen itämaisesta muodosta. Muutenkin tuntuu, että syksyllä meillä nähdään harvinaisen voimakkaita värejä ja kuvioita. Olen jopa ihastunut oranssiin, jota meillä ei ole taatusti aikaisemmin nähty! Myös ihanat kotimaiset, Marimekko ja Vallila, iskevät kankaineen tällä hetkellä tämän sisustajan sydämeen ihan täysillä. Saas nähdä onko kyseessä vain hetkellinen inspiraatio vai pidempiaikainen suhde ;)

Viikonloppu menee kivoissa merkeissä. Huomenna ensin pojan lätkäpeliin ja sieltä suoraan miehen ja vanhemman pojan kanssa Cheekin stadionkeikalle Helsinkiin. Rentouttavaa viikonloppua!

... voi että miten kivasti meillä näkyy nuo johdot... huokaus....