Kuka, mitä, miksi?Kiinalainen sananlasku kertoo seuraavaa:

Paras aika istuttaa puu oli kaksikymmentä vuotta sitten.
Toiseksi paras aika on nyt.


Viime keväänä, tarkalleen huhtikuun yhdeksäs päivä, päätin hypätä pois oravanpyörästä. Päätin lopettaa työni alalla, josta olin aina haaveillut. Tiesin tarkalleen mitä halusin vielä enemmän. Halusin puutarhuriksi.

Maalaisrouva vol 2 on uusi minä ja uusi alku. Päiväkirja matkasta, jossa 40+ ikäinen siisteissä sisätöissä koko ikänsä töitä tehnyt toimistoduunari toteuttaa järjettömän unelmansa ja opiskelee aikuisena viherrakentajaksi. Kokoan näille sivuille oppimispäiväkirjan lisäksi ajatuksia ja tunnelmia tämän huikean matkan varrelta. Sillä vähänpä tiesin tälle polulle lähtiessäni, miten moni asia tulee muuttumaan.

Ehkä joku lukija, jos tänne sellaisia eksyy, saa täältä vinkkejä omaan puutarhaansa. Tai haluaa muuten vain kurkistaa meidän puutarhakoululaisten arkeen. Ja mikä vielä parempaa, ehkä joku uskaltautuu näiden ajatusten voimalla itsekin toteuttamaan oman unelmansa tai tekemään ammatinvaihdoksen? Usko pois - paras aika on juuri nyt!

P.S. Olen enemmän kuin onnellinen, jos haluat jakaa kanssani ajatuksiasi kasveista, puutarhoista, viherrakentamisesta tai mistä tahansa aiheeseen tai sen viereen liittyvästä <3


Kommentit

Suositut tekstit